Ευρωπαϊκό έργο BIOBRIDGES

/, Νέα/Ευρωπαϊκό έργο BIOBRIDGES

Το ευρωπαϊκό έργο BIOBRIDGES (https://www.biobridges-project.eu) για λογαριασμό της Procter & Gamble (P&G) αναζητά καινοτόμες λύσεις βασισμένες σε βιο-βασισμένα προϊόντα (biobased products) για συγκεκριμένες σειρές προϊόντων της εταιρίας: τις ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές Braun και τις ‘κλασικές’ οδοντόβουρτσες OralB. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις ιδέες/λύσεις/προϊόντα τους συμπληρώνοντας μία φόρμα στην ιστοσελίδα του έργου ή στην διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/11L4vFxC9m02THBa_pq1MA5S6-IUeGcub_dm0ScY9P4M/edit. Μπορούν να καταθέσουν περισσότερες από μία προτάσεις για ένα ή/και σε περισσότερα ‘προβλήματα’. Οι προτεινόμενες λύσεις θα αξιολογηθούν από την P&G και οι επιλαχόντες θα κληθούν να τις παρουσιάσουν σε on-line workshop στα τέλη Ιουνίου (αναλυτικό χρονοδιάγραμμα και λεπτομέρειες για την αποστολή των προτάσεων αναφέρονται στο σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του έργου). Δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο αλλά προσφέρεται η δυνατότητα να ανοίξει ένας άμεσος δίαυλος επικοινωνίας σε μία πολυεθνική εταιρία που μπορεί να καταλήξει σε συνεργασία με σημαντικά οφέλη και τις δύο πλευρές.

Καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις 5 Ιουνίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση https://www.biobridgesproject.eu/newsevents/news/pgandbiobridgescallforinnovativesolutions/ & info@biobridgesproject.eu

2020-05-10T15:48:52+00:00 10-05-2020|Εκδηλώσεις, Νέα|